nybanner

Pehea e hana pū ai me kāu mau hoa hui ma nā wahi mamao me ka uhi ʻole o 4G?

166 nānā

Ke hoʻopili ʻia ka poʻe i ka pōʻino, ʻaʻole lawa paha ka ʻōnaehana kamaʻilio uila ma kekahi mau wahi mamao.No laila, ʻaʻole pono e hoʻopili ʻia nā lekiō no ka hoʻopaʻa ʻana i nā mea pane mua e ka pau ʻana o ka mana a i ʻole nā ​​​​kelepona kelepona i hana ʻia e nā pōʻino kūlohelohe.

Ma nā kūlana, a wikiwikihoʻokomo whana ole shikiwaweckamaʻilio He mea nui ka pūnaewele no ka mālama ʻana i nā kānaka i pili anā manaʻo hoʻoholo i ka wā e pane ai i nā kūlana hoʻololi wikiwiki.Hoʻohana mau ʻia ka palekana lehulehu a me nā pono hana narrowbandmobilerʻōnaehana adio e pili ana i nā lawelawe leo PTT koke no kā lākou kamaʻilio koʻikoʻi.

 

Eia naʻe, ka hoʻomohala ʻana i nā ʻenehana hou, kanaka pono i kēia manawa ma mua o ka leo a me ka leka uila.ʻO ka wikiō Trunking, ka hoʻoili ʻikepili kiʻekiʻe a me nā lawelawe hoʻouna multimedia i manaʻo ʻia he mea nui no ka hoʻihoʻi ʻana i ka pōʻino a me ka hoʻopakele ola..

IWAVEua hoʻolana i kānaIP MESHsolutionse kukulu he halepaakamaʻilio wikiō a me ka leopūnaewelema lalo o ke kūlana:

Nā Kūkākūkā Mesh Uʻole

● ʻAʻohe uhi 3G/4G

● Ka palena a i ʻole nā ​​loulou ukali (uku, bandwidth, etc.)

● Pono ka pūnaewele pilikino

● ʻO ka hui pūnaewele lehulehu

 

ʻOiai ma kahi ʻano paʻakikī, pono kekahi mau mea hoʻohana i kahimamao loaka hoʻopili pūnaewele koke, e like me ke keʻena hoʻokō kānāwai, pane muas, kamaʻilio pilikia, etc.

He ahahiki i nā pōmaikaʻi ke WIAVE IP MESHlekiō e lawe mai nou?

 

E hoʻolālā wikiwiki i kahi pūnaewele kamaʻilio broadband.

● Hoʻokomo ʻikepili a hiki i 25Mbpsno ka wikiō, kiʻi, leo a me ka ʻikepili

● ʻIke kiʻekiʻe<-106dBmikaika nlos hiki i nā mea hoʻohana ke hana maʻalahi i ka paʻakikī a paʻakikī.

● Kākoʻo max 32nodes i hoʻokahi pūnaewelea hiki i kēlā me kēia node ke komo manuahi a haʻalele i ka pūnaewele, kahi e hiki ai i ka max max a me ka motility no ka hana ʻana i kahi hana.

● Hiki ke hoʻololi i ka alapine800Mhz, 1.4Ghz a me 2.4Ghz no ke koho.

● IP base pūnaewele, maʻalahi e hoʻohuii loko o nā mea IP ʻē aʻe.

 

Ma muli o ka ʻenehana OFDM a me TD-LTE a me ka algorithm networking i hoʻopaʻa ʻia, hāʻawi ʻo IWAVE mesh system i kahi hopena kūpono e kūkulu ai i kahi ʻoihana ponoʻī, hoʻōla ponoʻī iā ia iho, hiki ke hāʻawi i ka ʻikepili kiʻekiʻe (a hiki i 30mbps@20MHz), ʻoiai ʻo ia. Hiki i ka hana NLOS ke pale aku i ka pilikia no 1-3km ka laulā NLOSma lalo o ka honua, ka ululāʻau paʻapū, nā mauna a me ke kaona o ke kaona.

 

Palekana

ʻōnaehana IWAVE IP MESHhiki i nā pae kiʻekiʻe o ka palekana a me ka hilinaʻi ʻoiai ʻaʻole ia e kākoʻo wale i ka AES maʻamau128hoʻopunipuni akā pū kekahikākoʻoZUC/SNOW3Gno kāu koho.A ʻo ia kahi pūnaewele pilikino't hilinaʻi i kekahi pūnaewele paʻa lima.

 

ʻokoʻa Nā ʻano e hālāwai me nā noi like ʻole

He mea kūpono ka lekiō ʻo IWAVE mesh no ka ʻōnaehana nānā wikiō uila, ʻoihana IP pilikia, a me nā mea ʻē aʻe.,paʻa lima, puʻu kaʻa,ʻano ma luna no ka helikopter a me ka drone nui,Hiki ke kau ʻia lākou a pau i ka puni hash.

Kūlana

ʻO ka pōmaikaʻi nui o ka hoʻolaha ʻana i kaTD-LTEkahua maʻamauIWAVE IP MESHʻo ia ka hopenahiki i kā mākou hoʻonā MESH ke ʻike maikaʻi loa e like me ke kelepona paʻalima.

Hiki iā ia ke loaʻa -106dbm@3Mhz, a me -100dbm@20Mhz.Hōʻike ia i nā lekiō mesh IWAVE e hana maikaʻi loa i ka ʻike ʻole o ka ʻike.ʻO kēlā's Hoʻohana mau ʻia nā huahana IWAVE IP MESH i loko o nā tunnels lalo, mauna a me ke kaʻaahi lalo no ka poʻe mākaʻikaʻi.

 

Nā lawelawe hoʻouna multimedia

IWAVEʻO ke kauoha ʻike a me ka paepae hoʻouna e hōʻiliʻili i ka ʻikepili leo a me ka wikiō, ka ʻike wahi a me nā ʻikepili ʻē aʻe oIP MESH node.I ʻike nā luna poʻo i ka mea e ʻōlelo nei a aia ʻo ia.

Papahana hoʻouna

Ke noi maʻamau:

● Pūnaehana kamaʻilio no ka hoʻokō kānāwai

● Hoʻokumu koke i ka pūnaewele IP

● Mākia wikiō ʻole ma ka grid


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2023