PRODUKTET

Produkte Video

Moduli IWAVE FD-6100 IP MESH Transmetimi pa tela i videos HD për 9 km

FD-6100—jashtë raftit dhe moduli i integruar IP MESH OEM.
Lidhje video pa tela me rreze të gjatë dhe të dhëna për automjetet pa pilot Drone, UAV, UGV, USV.Aftësi e fortë dhe e qëndrueshme NLOS në mjedise komplekse të tilla si pyjet e brendshme, nëntokësore, të dendura.
Tri-band (800Mhz/1.4Ghz/2.4Ghz) i rregullueshëm nëpërmjet softuerit.
Softuer për shfaqjen e topologjisë në kohë reale.

IWAVE Handheld IP MESH Radio FD-6700 Demonstruar në Male

FD-6700—Transmetuesi me rrjetë MANET dore që ofron një gamë të gjerë video, të dhënash dhe audio.
Komunikimi në NLOS dhe mjedis kompleks.
Ekipet në lëvizje operojnë në një mjedis sfidues malor dhe xhungël.
Ata që kërkojnë pajisjet e komunikimit taktik kanë fleksibilitet të mirë dhe aftësi të fortë transmetimi NLOS.

Ekipet me radio IP MESH të dorës punojnë brenda ndërtesave

Një video demonstruese për të simuluar zyrtarët e zbatimit të ligjit që kryejnë detyrën brenda ndërtesave me komunikim video dhe zë midis ndërtesave brenda dhe qendrës së monitorimit jashtë ndërtesave.
Në video, secili popull mban një radio IWAVE IP MESH dhe kamera për të komunikuar me njëri-tjetrin.Nëpërmjet kësaj videoje do të shihni performancën e komunikimit me valë dhe cilësinë e videos.

Rast studimi

Në dhjetor 2021, IWAVE autorizon Guangdong Communication Company të bëjë testimin e performancës së FDM-6680.Testimi përfshin performancën Rf dhe transmetimin, shpejtësinë dhe vonesën e të dhënave, distancën e komunikimit, aftësinë kundër bllokimit, aftësinë për rrjetëzim.
Zgjidhjet e radiove të automjeteve IWAVE IP MESH ofrojnë komunikim video me brez të gjerë dhe funksion të komunikimit zanor në kohë reale me brez të ngushtë për përdoruesit në mjedise sfiduese, dinamike NLOS, si dhe për operacionet BVLOS.Ai i bën automjetet e lëvizshme të shndërrohen në nyje të fuqishme të rrjetit celular.Sistemi i komunikimit të automjeteve IWAVE bën që individët, automjetet, Robotika dhe UAV-të të lidhen me njëri-tjetrin.Po hyjmë në epokën e luftimeve bashkëpunuese ku gjithçka është e lidhur.Sepse informacioni në kohë reale ka fuqinë për t'u mundësuar udhëheqësve të marrin vendime më të mira një hap përpara dhe të sigurt për fitore.
Jincheng New Energy Materials nevojitej për të përditësuar inspektimin manual të trashëguar në inspektimin e sistemit robotik pa pilot të tubacionit të transferimit të materialit të energjisë në mjedise të mbyllura dhe shumë komplekse në fabrikën e tij të minierave dhe përpunimit.Zgjidhja e komunikimit me valë IWAVE jo vetëm që ofroi mbulim më të gjerë, kapacitet të rritur, shërbime më të mira video dhe të dhënash të kërkuara në kohë reale, por gjithashtu i mundësoi robotit të bënte aktivitete të thjeshta mirëmbajtjeje ose studime në tub.
Çfarë është MANET (Një Rrjet Ad-hoc Mobile)?Një sistem MANET është një grup pajisjesh të lëvizshme (ose përkohësisht të palëvizshme) të cilat duhet të ofrojnë aftësinë për të transmetuar zë, të dhëna dhe video midis çifteve arbitrare të pajisjeve duke përdorur të tjerat si rele për të shmangur nevojën për infrastrukturë.&nb...
Çfarë është MANET (Një Rrjet Ad-hoc Mobile)?Një sistem MANET është një grup pajisjesh të lëvizshme (ose përkohësisht të palëvizshme) të cilat duhet të ofrojnë aftësinë për të transmetuar zë, të dhëna dhe video midis çifteve arbitrare të pajisjeve duke përdorur të tjerat si rele për të shmangur nevojën për infrastrukturë....
Baza e hyrjes në Hangzhou ** Kompania Inteligjente e Teknologjisë zgjidhni radion e rrjetit me valë ad hoc për ta përdorur për raportin e testit të qenve robot.Koha e projektit 2023.10 Produkt 2 Watts 2*2 MIMO IP MESH Link Miniature OEM Tri-Band Digital IP MESH Lidhja e të dhënave Ip Mesh Oem Digital Data L...